Carucioare 3 in 1 Patuturi de lemn Scaune de masa Carucioare sport Lenjerii personalizate

Oferte Carucioare Bebelusi
Lenjerii personalizate

SITE-UL IDEALBEBE.RO ESTE UN SITE DE PREZENTARE SI NU FUNCTIONEAZA PE SISTEMUL "STOC" SAU "FARA STOC"
Produsele se pot adauga in cos, se poate finaliza comanda urmand ca dupa finalizare sa va contacteze un operator pentru confirmarea stocului, culorilor , marimilor, taxei de transport.
COMANDA SE TRIMITE NUMAI DUPA CE ATI FOST CONTACTATI SI ATI CONFIRMAT COMANDA!!
Stocul produselor se confirma telefonic de un operator idealbebe dupa efectuarea comenzii

Administratorul site-ului localizat la adresa web http://www.idealbebe.ro, denumit in continuare Idealbebe.ro, este SC PERFECT EVENTS ART S.R.L, denumita in continuare PERFECT EVENTS ART SRL, care este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/7744/2007 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO 21588192.
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. PERFECT EVENTS ART SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

1. Drepturi de autor
Intregul continut al site-ului Idealbebe.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea PERFECT EVENTS ART SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al PERFECT EVENTS ART SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. Accesul la informatiile de pe site
PERFECT EVENTS ART SRL garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul Idealbebe.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei PERFECT EVENTS ART SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii
Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. PERFECT EVENTS ART SRL nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. PERFECT EVENTS ART SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.
Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). PERFECT EVENTS ART SRL si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, PERFECT EVENTS ART SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul Idealbebe.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.
PERFECT EVENTS ART SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate din magazinul online. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de PERFECT EVENTS ART SRL oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de PERFECT EVENTS ART SRL de la acest client.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul PERFECT EVENTS ART SRL, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

4. Limitarea raspunderii pentru preturi
Preturile prezentate includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda.

5. Limitarea raspunderii pentru livrare
Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. PERFECT EVENTS ART SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.
PERFECT EVENTS ART SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de PERFECT EVENTS ART SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.6. Limitarea raspunderii pentru plata
Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. PERFECT EVENTS ART SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin intermediul unui card acceptat la plati pe internet, mandat postal, ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre PERFECT EVENTS ART SRL la adresa de e-mail office@idealbebe.ro . Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul PERFECT EVENTS ART SRL. Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz, PERFECT EVENTS ART SRL va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei si, de asemenea va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

7. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor
Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv.

8. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor
Utilizatorii care viziteaza site-ul Idealbebe.ro pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site. PERFECT EVENTS ART SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. PERFECT EVENTS ART SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii PERFECT EVENTS ART SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. PERFECT EVENTS ART SRL nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

9. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser
Site-ul Idealbebe.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea PERFECT EVENTS ART SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. PERFECT EVENTS ART SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Idealbebe.ro. PERFECT EVENTS ART SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul Idealbebe.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

10. Dreptul de returnare a produselor
Clientul are dreptul de a notifica in scris PERFECT EVENTS ART SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura,printr-o firma da curierat, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client .

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa de 30% din valoarea produsului pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Atentie ! Produsul trebuie returnat in maxim 14 zile in cutia originala peste care se pune folie cu bule si folie strech (asa cum a fost primit).

Pentru returnarea banilor trebuie trimis contul pe adresa de email vanzari@idealbebe.ro
Returnarea banilor se face in maxim 14 de zile de la primirea produsului de la client intr-un cont furnizat de client pe adresa de email Se returneaza doar banii pentru produsele returnate. Transportul platit nu se returneaza. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa vanzari@idealbebe.ro


Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in :

Ordonanta urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor

Pentru alte detalii va rugam sa consultati ANPC

1. Politica de utilizare Cookie-uri
Aceasta pagina se refera la cookie-urile si paginile web operate de S.C. PERFECT EVENTS ART SRL cu sediul social in Bucuresti Bd.Preciziei, nr.34.

 

2. Ce sunt Cookie-urile?
Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet "pasiv" (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

 

3. La ce sunt folosite Cookie-urile?
Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile eMAG pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: ex: - preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

 

4. Ce Cookie-uri folosim?
Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web). Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.

 

5. Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?
O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

 • Cookie-uri de performanta a site-ului
 • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
 • Cookie-uri pentru geotargetting
 • Cookie-uri de inregistrare
 • Cookie-uri pentru publicitate
 • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

 

 

6. Contin Cookie-urile date personale?

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

 

7. Stergerea Cookie-urilor
In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

 

8. De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?
Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.
Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online - ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare.
Exemple de intrebuintari importante ale cookieurilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

 • Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului - categorii de produse si servicii.
 • Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor - retinerea parolelor.
 • Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode,functii de safe search).
 • Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor - limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.
 • Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator.
 • Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics - cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.

 

 

9. Securitate si probleme legate de confidentialitate

Cookieurile NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.
Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe alte siteuri, cookieurile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si in mod constant marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.
Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri:
Deoarece protectia identitatii este foarte valoroasa si reprezinta dreptul fiecarui utilizator de internet, este indicat sa se stie ce eventuale probleme pot crea cookie-urile. Pentru ca prin intermediul lor se transmit in mod constant in ambele sensuri informatii intre browser si website, daca un atacator sau persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informatiile continute de cookie pot fi interceptate.
Desi foarte rar, acest lucru se poate intampla daca browserul se conecteaza la server folosind o retea necriptata (ex: o retea WiFi nesecurizata).

Alte atacuri bazate pe cookie implica setari gresite ale cookieurilor pe servere. Daca un website nu solicita browserului sa foloseasca doar canale criptate, atacatorii pot folosi aceasta vulnerabilitate pentru a pacali browserele in a trimite informatii prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizeaza apoi informatiile in scopuri de a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important sa fiti atenti in alegerea metodei celei mai potrivite de protectie a informatiilor personale.

 

Sfaturi pentru o navigare sigura si responsabila, bazata pe cookies.
Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri si cele mai mari folosesc cookieuri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai raspandite si utilizate printre care Youtube, Gmail, Yahoo si altele.
Iata cateva sfaturi care va pot asigura ca navigati fara griji insa cu ajutorul cookieurilor:

 • Particularizati-va setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi al securitatii utilizarii cookie-urilor.
 • Daca nu va deranjeaza cookie-urile si sunteti singura persoana care utilizaeaza computerul, puteti seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelor personale de acces.
 • Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookieuri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii navigare.
 • Instalati-va si updatati-va constant aplicatii antispyware.

Multe dintre aplicatiile de detectare si prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, impiedica browserul de la a accesa website-uri care ar putea sa exploateze vulnerabilitatile browserului sau sa descarce software periculos.
Asigurati-va ca aveti browserul mereu updatat.
Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizeaza exploatand punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.

Cookie-urile sunt pretutindeni si nu pot fi evitate daca doriti sa va bucurati de acces pe cele mai bune si cele mai mari site-uri de pe Internet - locale sau internationale. Cu o intelegere clara a modului lor de operare si a beneficiilor pe care le aduc, puteti lua masurile necesare de securitate astel incat sa puteti naviga cu incredere pe internet.
Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online.
Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu esti inregistat folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii.

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in "optiuni" sau in meniul de "preferinte" al browserului tau.
Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea "ajutor" a browserului pentru mai multe detalii.
Cookie settings in Internet Explorer
Cookie settings in Firefox
Cookie settings in Chrome
Cookie settings in Safari
Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, puteti consulta si site-ul:
http://www.youronlinechoices.com/ro/

 

10. Linkuri utile
Daca doriti sa afli mai multe infromatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:
Microsoft Cookies guide
All About Cookies
http://www.youronlinechoices.com/ro/Pentru plata cu cardul :
Obiectul acestei Politici privind Confidentialitatea
Prezenta Politica privind Confidentialitatea are rolul de a va informa cu privire la:
activitatile de prelucrare a datelor cu caracter personal ale dumneavoastra, in calitate de vizitator al site-ului;
prelucrarile datelor cu caracter personal efectuate de Netopia in vederea desfaturarii activitatilor sale, potrivit celor descrise mai jos.
Politica noastra privind confidentialitatea poate fi modificata, iar Netopia va publica pe aceasta pagina o versiune actualizata a politicii. Prin consultarea frecventa a acestui site puteti sa va asigurati ca aveti cunottinta permanent despre activitatile de prelucrare intreprinse de catre Netopia.
Acest site poate include link-uri catre alte website-uri care sunt gestionate de alte entitati/persoane juridice care nu au legatura cu Netopia ti cu privire la care Netopia nu poarta nicio responsabilitate. De asemenea, putem oferi link-uri catre alte website-uri operate de entitatile afiliate Netopia, care pot aplica politici separate in privinta confidentialitatii. Daca accesati aceste website-uri prin intermediul site-ului nostru, ar trebui sa consultati politicile de confidentialitate ale acestor site-uri pentru a putea intelege in ce mod colecteaza, utilizeaza ti comunica informatiile dvs.
Datele cu caracter personal prelucrate de catre Netopia
Datele cu caracter personal sunt acele informatii care identifica, in mod direct sau indirect, o persoana fizica.
Prelucrarea datelor cu caracter personal insemna desfaturarea de operatiuni precum colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, combinarea, transmiterea, ttergerea sau distrugerea datelor cu caracter personal.
Astfel, Netopia prelucreaza urmatoarele categorii de date cu caracter personal:
Date de identificare, constand in nume, prenume, telefon, adresa e-mail, adresa de livrare, codul de client atribuit de comerciantul catre care faceti o plata utilizand serviciile Netopia;
Date de natura financiara, constand in contravaloarea achitata, numarul cardului, numele inscris pe card, data expirarii, codul CVV, cod unic de identificare tranzactie ti orice alte date privind metodele de plata utilizate, in masura in care sunt necesare desfaturarii activitatii Netopia, in scopurile descrise mai jos;
Date referitoare la activitatea frauduloasa / potential frauduloasa, constand in date referitoare la acuzatii ti condamnari legate de infractiuni precum frauda, spalarea de bani ti finantarea actelor de terorism;
Date derivate din categoriile sus-mentionate, constand in date privind istoricul activitatii de utilizare a serviciilor Netopia, informatii ce rezulta din neconformitatile semnalate de orice persoana.
Refuzul de a furniza datele cu caracter personal care va sunt solicitate de catre Netopia poate determina imposibilitatea furnizarii serviciilor Netopia ti/sau indeplinirii celorlalte scopuri de prelucrare de catre Netopia.
Sursele datelor cu caracter personal prelucrate de Netopia
Netopia prelucreaza datele cu caracter personal pe care dumneavoastra le furnizati in mod direct, datele furnizate de catre comerciantii catre care faceti o plata utilizand serviciile Netopia (pentru care Netopia actioneaza in calitate de imputernicit), precum ti date care sunt generate pe baza acestora. Putem colecta date cu caracter personal privitoare la dumneavoastra in momentul in care utilizati site-ul nostru precum ti in contextul prestarii serviciilor puse la dispozitie de catre Netopia.
Temeiurile ti scopurile in care Netopia prelucreaza date cu caracter personal
Netopia urmarette in permanenta si se asigura ca prelucrarea datelor cu caracter personal respecta principiile si legislatia privind protectia datelor cu caracter personal, in particular prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE („GDPR”) ti ale legislatiei subsecvente.
În functie de activitatea desfaturata, Netopia prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, in calitate de persoana vizata, in urmatoarele conditii:
pentru prelucrarile derivate din calitatea dumneavoastra de vizitator al site-ului, va rugam sa consultati sectiunea privind utilizarea modulelor de tip cookie disponibila aici;
in masura in care sunteti utilizator al serviciilor prestate, Netopia va prelucra datele dumneavoastra dupa cum urmeaza:
in calitate de imputernicit al comerciantului catre care faceti o plata utilizand serviciile Netopia, in temeiul contractului dintre dumneavoastra ti respectivul comerciant, pentru scopul activitatii de facilitare (procesare) a platilor efectuate de dumneavoastra catre respectivul comerciant;
in calitate de operator, in temeiul obligatiilor legale ce revin Netopia, pentru scopul monitorizarii ti filtrarii anti-frauda;
in masura in care sunteti reprezentantul sau persona de contact desemnata de catre un partener contractual, Netopia va prelucra datele dumneavoastra in calitate de operator, in temeiul interesului legitim al Netopia in contextul desfaturarii obiectului sau de activitate, pentru scopul gestionarii contractului incheiat intre Netopia ti respectivul partener contractual.
Exista anumite scopuri de prelucrare, pentru care este necesar, conform reglementarilor aplicabile, ca Netopia sa obtina consimtamantul dumneavoastra. Consimtamantul astfel furnizat poate fi retras in orice moment, iar Netopia va tine cont de preferintele dumneavoastra. Scopurile pentru care este cel mai probabil ca Netopia sa va solicite consimtamantul sunt urmatoarele: marketing direct, publicitate prin intermedierea/ promovarea celor mai potrivite produse ti servicii Netopia, ale entitatilor afiliate Netopia sau ale partenerilor Netopia, dupa caz (inclusiv transferul unor categorii de date catre entitatile mentionate – in masura in care este necesar), precum ti transmiterea de catre Netopia a unor comunicari comerciale in acest scop.
Destinatarii datelor cu caracter personal
Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, Netopia poate sa dezvaluie anumite categorii de date cu caracter personal catre urmatoarele categorii de destinatari: persoana vizata ti/sau reprezentantii sai legali, reprezentantii Netopia, entitatile afiliate Netopia, autoritati judecatoresti sau alte autoritati publice de orice tip – in masura in care este necesar, furnizorii de servicii si bunuri pentru a caror achizitie utilizati serviciile Netopia (pentru care Netopia actioneaza in calitate de imputernicit), societatile bancare implicate in tranzactia pe care o efectuati utilizand serviciile Netopia, alti parteneri contractuali ti/sau imputerniciti ai Netopia.
Transferul datelor cu caracter personal
În prezent, in vederea indeplinirii scopurilor mai sus-mentionate este posibil ca Netopia sa transfere anumite categorii de date cu caracter personal in afara Romaniei, in state din cadrul UE: Belgia. Este posibil ca pe parcursul desfaturarii activitatilor Netopia, statele de transfer mai sus-mentionate sa se modifice. Puteti obtine o lista actualizata cu statele unde se transfera datele cu caracter personal accesand varianta actualizata a prezentei Politici.
Durata prelucrarii datelor
În vederea realizarii scopurilor de prelucrare mentionate, Netopia va prelucra datele cu caracter personal pe durata necesara prestarii serviciilor Netopia pe care le utilizati, precum ti ulterior, in vederea conformarii cu obligatiile legale aplicabile, inclusiv, dar fara limitare la, dispozitiile referitoare la obligatia de arhivare. Este posibil ca, in urma indeplinirii termenelor legale de arhivare, Netopia sa dispuna anonimizarea datelor, lipsindu-le astfel de caracterul personal ti sa continue prelucrarea datelor anonime pentru scopuri statistice.
Utilizarea modulelor de tip cookie-uri
Acest site utilizeaza cookie-uri. Mai multe detalii privind aceste module ti modul in care sunt folosite pot fi accesate aici.
Securitatea datelor
Netopia acorda o importanta sporita a datelor dumneavoastra cu caracter personal ti intelege sa asigure siguranta acestora pe parcursul activitatilor de prelucrare. În acest sens, Netopia implementeaza masuri tehnice si organizatorice adecvate in vederea asigurarii unui nivel de securitate corespunzator riscurilor asociate tipurilor de date prelucrate si operatiunilor de prelucrare.
Drepturile persoanelor vizate
În conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata, beneficiati de urmatoarele drepturi:
dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre Netopia, conform celor descrise in prezentul document;
dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea Netopia cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum ti detalii privind activitatile de prelucrare;
dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine rectificarea de catre Netopia a datelor inexacte, precum ti completarea datelor incomplete; dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege – insa este posibil ca, in urma solicitarii de ttergere a datelor, Netopia sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) ti sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;
incepand din 25 mai 2018, dreptul la restrictionarea prelucrarii in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
incepand din 25 mai 2018, dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obitnuit ti intr-un format utor de citit, precum ti (ii) dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre Netopia catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
dreptul la opozitie – in ceea ce privette activitatile de prelucrare efectuate pentru scopuri de marketing direct, inclusiv activitatile de profilare, dreptul de opozitie se poate exercita in orice moment, prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos;
dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate;
dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.
Pentru mai multe detalii cu privire la activitatile de prelucrare efectuate de catre Netopia, precum ti cu privire la drepturile de care beneficiati in acest context, va rugam sa va adresati la: contact@netopia.ro
De asemenea, puteti oricand sa va adresati Responsabilului cu Protectia Datelor desemnat la nivelul Netopia la urmatoarea adresa: gdpr@netopia.ro
Carucioare 3 in 1 Patuturi de lemn Scaune de masa Carucioare sport Lenjerii personalizate Scaune auto

Oferte Carucioare Bebelusi
Lenjerii personalizate